Palvelut

B.Portin on perustettu vuonna 1988 ja on siitä lähtien valmistanut ja asentanut metallirakenteita teollisuudelle. Vuosien kokemuksemme ja laaja osaamisemme mahdollistavat joustavan työskentelyn niin pienempien kuin suurempienkin hankkeiden parissa. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja toimimme Suomessa myös monien muiden tuottajien alihankkijoina.

Tavoitteemme on, että matka ideasta valmiiseen tuotteeseen on lyhyt ja että lopputulos on korkealaatuinen ja asiakkaan toiveiden mukainen.

Metallirakenteet

Valmistamme ja asennamme räätälöityjä metallirakenteita sekä teollisuudelle että rakennusalalle. Pitkän kokemuksemme ja henkilökuntamme vahvan osaamisen johdosta pystymme olemaan monin tavoin joustavia. Tehtaallamme on lisäksi suuret tilat isommillekin hankkeille. Tarjoamme kokonaisratkaisuja, sisältäen suunnittelun ja asennuksen, joka kattaa koko tuotannon valmiiseen tuotteeseen. Räätälöimme myös hankkeita juuri tarvitsemienne työvaiheiden mukaan.

Hitsaus

Laatu on meille kunnia-asia. Laatujärjestelmämme pohjautuu valikoimaan ISO 9001 standardin kohtiin.

Puhallus

Suoritamme teräsraepuhallusta lämpimissä tiloissa huippumodernin maalaamomme läheisyydessä. Teräsraepuhallus on ympäristöystävällinen menetelmä, jossa teräsrakeita hyötykäytetään ja ruoste- ja maalijäämät otetaan talteen.
Suoritamme myös perinteistä hiekkapuhallusta. Se on monipuolinen puhdistusmenetelmä erityyppisten pinnoitteiden poistamiseen.

Maalaus

Maalausta varten meillä on suuret tarkoituksenmukaiset tilat, jotka mahdollistavat myös suurten rakenteiden maalaamisen. Maalaus- ja puhallustilamme on 6 m leveä ja 30 m pitkä huippumodernilla ilmastoinnilla ja suodatuksella.

Vesileikkaus

Vesileikkaus mahdollistaa laaja-alaisen käytön kuten koneosien ja kylttien leikkaamisen. Menetelmä soveltuu erityisen hyvin ei-metallisille materiaaleille, kuten kumi, kivi, muovi, lasikuitu jne. Moniin muihin tekniikoihin verrattuna, vesileikkurilla pystyy suhteellisen helposti luomaan monimutkaisiakin muotoja ja yksityiskohtia. Vesileikkaus ei myöskään aiheuta lämpövaurioita eikä kemiallisia vaurioita.

Vesileikkauksella on monia etuja: Leikkaus jopa 1 mm toleranssilla +/- 0,10 mm / Tarkka leikkauspinta vähentää viimeistelytyötä / Kylmätyöstö ei muuta materiaalia / Ympäristöystävällinen menetelmä / Enemmän raaka-ainetta, vähemmän jätettä / Alhaiset kustannukset lyhyille sarjoille ja prototyypeille / Leikatut reiät valmiita jenkausta/kalvausta varten

3D Plasma- ja kaasuleikkaus

Hyperterms X-Definition-plasma, versiona XPR300™, edustaa plasmaleikkaustekniikan merkittävintä edistystä. Koneen Bevel-S-leikkuupää mahdollistaa monimutkaisten muotojen, reikien tai viisteiden leikkaamisen. Parannamme myös leikkauslaatua Optimix-kaasukonsolilla ja mahdollistamme hiiliteräksen, rakenneteräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin leikkaamisen. Plasma voi leikata hiiliterästä jopa 80 mm seinämän paksuuteen, leikkauspöydän koko on 3000 x 6100 mm. Alfa Oxyfuel -kaasua käytetään paksumman Fe-materiaalin leikkaamiseen.

Särmäys

Aliko Heavy Duty -puristin on yksi maailman markkinoiden parhaista. Koneemme taivutusvoima on 750 tonnia ja leveys 6000 mm. Laajalla valikoimalla erilaisia ​​työkaluja ja nopealla työkalujen vaihtoprosessilla saamme kustannustehokkaan ja nopean valmistusprosessin, mikä tarkoittaa asiakkaillemme nopeita ja edullisia toimituksia. Meillä on myös mahdollisuus taivuttaa esimerkiksi erikoisluja teräkset ja kulutuslevyä.

3D CNC putkentaivutus

Macri CNC-putkien taivutuskone mahdollistaa 3D-taivutuksen kuormituksen ja rullataivutuksen yhdistelmällä. Voimme taivuttaa pyöreitä putkia, joilla on kiinteä tai vapaa säde, karalla, ja taivutus tehdään taivutuksen ja rullauksen yhdistelmänä samassa syklissä. Nopean ohjelmoinnin ja työkalunvaihdon ansiosta saavutamme kustannustehokkaan ja nopean valmistusprosessin, jossa kone sopii sekä suuriin että pieniin sarjoihin.

Macri Provar CNC U-D 6-90 : Pyöreiden profiilien karataivutus / Vapaataivutus – pyöreiden profiilien rullaus / 6-akselia / Putken halkaisija max ∅114,3 x 3 / Putken pituus jopa 6500 mm

Kokonaisratkaisuja

Tarjoamme kokonaisratkaisuja suunnittelusta aina valmiiden tuotteiden asennukseen, mutta voitte luonnollisesti hyödyntää osaamistamme myös yksittäisissä työvaiheissa kuten esim. hitsauksessa, putkien taivutuksessa, plasmaleikkuussa, vesileikkuussa, särmäyksessä, teräsraepuhalluksessa ja maalaustöissä.