Suosituksia

Räätälöimme kaikki projektimme ja arvostamme korkeasti asiakassuhteitamme. Uskomme luottamuksen rakentamiseen pitkällä aikavälillä, jossa voimme vastata asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin.

NCE

NCE valmistaa komposiittituotteita teollisuudelle ja työllistää tällä hetkellä 130 henkilöä Pietarsaaressa, Imatralla ja Kokkolassa. Suurimmat asiakkaat ovat metallurgia-, energianlouhinta-, paperi- ja selluteollisuudessa, kun taas tulevaisuus on teollisuudessa, joka investoi ympäristöystävällisiin ja kestäviin vaihtoehtoihin, joissa komposiitin pitkäikäinen ja vähähuoltoinen ominaisuudet ovat lyömättömät.

– Kaikki tuotteemme valmistetaan Pietarsaaressa. Yhteistyömme Portinin kanssa ulottuu kauas ajassa taaksepäin – olemme tehneet yhteistyötä lähes 30 vuotta ja olemme erittäin tyytyväisiä, Kaj Nyfors sanoo.

– Portin valmistaa ja valmistaa mm. teräksiset kiinnityskorvat. Projektimme ovat aina räätälöityjä ja Portin valmistaa tekemämme suunnittelun perusteella. Arvostamme, että ne ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä, aina joustavia ja laatu on korkea, sanoo Kaj Nyfors NCE:ltä.

Baltic Yachts

”Baltic Yachts on käyttänyt B.Portin:n palveluita useiden vuosien ajan valmistamaan veneiden tuotantoon ja kuljetukseen tarvittavien teräsrakenteiden vaativassa suunnittelussa, laadussa ja tiukassa aikataulussa. Yhteistyö on toiminut loistavasti ja ratkaisut on aina löydetty!”

Mikael Nyberg