Tuotteet

Teräsmyynti

Tarjoamme teollisuudelle, muille yrityksille ja yksityishenkilöille laajan valikoiman erilaisia ​​teräs- ja metallituotteita, kuten teräspalkkeja, lattarautaa, pyörö- ja kulmaterästä sekä kuuma- ja kylmävalssattuja levyjä.

Toimitamme ja toimitamme myös valmiiksi leikatut materiaalit asiakkaan toiveiden mukaan.

Suoramyynti

  • FE
  • RST, I- ja II-laatu
  • HST, I- ja II-laatu
  • AL

Prido teollisuusovet

Tuomme maahan ja myymme ruotsalaisia Prido teollisuusovia. Olemme tehneet Pridon kanssa tiivistä yhteistyötä jo vuosia ja pystymme toimittamaan Pridon tuotteet nopeasti ja helposti Suomeen.

Pridolla on yli 30 vuoden vankka kokemus ja se on yksi alansa johtavista toimijoista. Yhtiö työskentelee jatkuvasti teollisuuden oviratkaisujen suunnittelun, kehittämisen ja valmistuksen parissa teollisuudelle ja muille ovenkäyttäjille Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa.

 

Tarjoamme seuraavia ratkaisuja:

  • Ecolid

Logleveller PLL

Valmistamme ja maalaamme räätälöityjiä tasaajia toivomuksenne mukaan. Tasaaja on täysin mekaaninen ja CE-merkitty. Olemme valmistaneet tasaajia 3metriselle puulle, joka on säädettävissä sekä 3 metriselle että 4metriselle puulle.

Valikoimasta löytyy myös malleja painon mukaan, 4900 kg malli ja 4000 kg malli, molemmat n. 3 metriselle puulle. On myös mahdollista valmistaa asiakkaankouran mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Laskemme mielellään kilpailukykyisen tarjouksen teille. Ota yhteyttä osoitteeseen info@portin.fi tai puhelimitse numeroon 044 750 3125.