Yritys

Bo, Jan ja Gun-Britt Portin

Perheyritys B. Portin jatkaa kasvuaan

Lämmin tunnelma ja ahkeraa työtä. Niin voisi kuvailla B. Portin Oy:tä – Bo ja Gun-Britin perustama yritys, joka työllistää tänä päivänä 15 työntekijää.

Vuodesta 1988 lähtien B. Portin on valmistanut ja asentanut metallirakenteita teollisuudelle ja toiminut muiden tuottajien alihankkijana. Tänä päivänä toiminta koostuu pääosin hitsaustöistä sekä erityismetallirakenteiden asennuksista teollisuudelle.

Vuonna 2000 yritys sai ensimmäisen suurimman yksittäisen tilauksensa kun Pietarsaaren Alholmens Kraftista tuli yhteistyökumppani. Tämän jälkeen toiminta eteni nopeasti. Laaja asiakaskunta on ollut pohjana, mikä on myös yrityksen ja toiminnan vahvuus.amhetens styrka.

– Aloitimme toimintamme vuonna 1988 ja vuodesta 1990 lähtien olemme työskennelleet rinnakkain. Vuotta myöhemmin rakensimme kotipuoleen teollisuushallin ja vuonna 1996 meistä tuli osakeyhtiö. Vuodesta 1998 lähtien sijaitsemme Kalliotiellä, Pietarsaaren Sandsundissa, ja täällä olemme myös tänä päivänä. Olemme askel askeleelta laajentaneet toimintamme ja myös tilojamme, Gun-Britt Portin kertoo.

Portineille asiakas on aina keskiössä ja alan ammattiosaaminen on asia, jonka vaaliminen on heille erityisen tärkeää, sillä sen mukana tulee myös laatu ja asiakastyytyväisyys.

– Olemme niin hyviä kuin asiakkaatkin ovat tyytyväisiä, sanoo Bo Portin. Meidän tärkein mittapuumme on aina ollut asiakkaidemme tyytyväisyystaso. Tavoitteenamme on pysyä myös tulevaisuudessa kilpailukykyisenä yrityksenä ja jatkuvasti tehdä töitä laatuparannusten eteen.

Perheyrityksenä B. Portin on sukupolvenvaihdoksen edessä. Tulevaisuudessa Jan Portin tulee ottamaan vetovastuun, mikä tuntuu turvalliselta. Perheyrityksenä joutuu ottamaan itsenäisiä ja nopeita päätöksiä, mikä on myös aina ollut yrityksen vahvuus.

– Vuoden 2022 aikana yritys on investoinut koneisiin ja katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen, Bo Portin sanoo. Meidän onnemme on henkilökuntamme, joka on ollut meillä pitkään töissä ja jolla on laaja kokemus. Se antaa kiitettävän vakauden meille yrityksenä ja tietenkin myös meidän asiakkaillemme.