VI SÖKER EN BLÄSTRARE / MÅLARE

Som blästrare och målare ger du slutfinishen till delarna eller produkterna som vi tillverkar till våra kunder. Du arbetar självständigt, men är en viktig länk i produktionen, så god samarbetsförmåga prioriteras. I målarens arbetsbild ingår också andra uppgifter än målning, bland annat förberedande arbete, blästring och vid behov att du hjälper till med andra uppgifter i våra produktionsutrymmen.

Vi vill att du är noggrann, ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Vi vill att du kan prioritera när arbeten står på kö och att du är positiv till teamarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av truckkörning och ett plus är om du har erfarenhet av metallbranschen.

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete dagtid tillsammans med ett gäng kunniga kolleger. Vi erbjuder en för branschen konkurrenskraftig lön och en möjlighet att utveckla ditt eget arbete. Våra nya sociala utrymmen står snart klara för användning, du får alltså komma med i ett företag i utveckling.

Kontakta oss

Om du vill diskutera arbetet och komma på besök, kontakta produktionschef Henric Blomqvist på 050 356 4306 eller VD Bo Portin på 0500 862 307. Din ansökan kan du skicka till info@portin.fi.