Referenser

Vi skräddarsyr alla våra projekt och vi värdesätter högt våra kundrelationer. Vi tror på att bygga ett långsiktigt förtroende där vi kan möta upp kundens önskemål och behov.

NCE

NCE tillverkar kompositprodukter till industrin och har idag 130 anställda i Jakobstad, Imatra och Kokkola. De största kunderna finns inom metallurgiska, energiutvinning, papper och massa industrin samtidigt som framtiden finns inom industrier som satsar på miljövänliga och hållbara alternativ där kompositens egenskaper med lång livslängd och låga underhåll är oslagbara.

– Alla våra produkter tillverkas och konstrueras i Jakobstad. Vårt samarbete med Portins går långt tillbaka i tiden – vi har samarbetat i snart 30 år och är jättenöjda, berättar Kaj Nyfors.

– Portins producerar och tillverkar bl.a. infästningsöron av stål. Våra projekt är alltid skräddarsydda och Portins tillverkar på basen av den planering vi gör. Vi uppskattar att de är konkurrenskraftiga rent prismässigt, alltid flexibla och kvaliteten är hög, säger Kaj Nyfors vid NCE

Baltic Yachts

”Baltic Yachts har anlitat B. Portin i många år för tillverkning av stålkonstruktioner som behövs för produktion & transport av båtar, med krävande design, kvalitet och stram tidtabell. Samarbetet har alltid fungerat utmärkt och lösningar har hittats!”

Mikael Nyberg