Prido industridörrar

AB B. PORTIN OY är importör för svensktillverkade Prido industridörrar. Vi har under många år haft ett nära samarbete med Prido och kan därför snabbt och enkelt leverera Pridos produkter till Er här i Finland.

Prido har över 30 års gedigen erfarenhet och är en av de ledande aktörerna i sin bransch. Företaget arbetar ständigt med design, utveckling och tillverkning av industriportlösningar till industrier och andra portanvändare i Norden och norra Europa. Målet är att erbjuda det mest attraktiva och marknadsanpassade utbudet i branschen.

Prido_Prolid.jpg

Prolid - den robusta takskjutporten

Takskjutporten med genomtänkta detaljer vad gäller funktion, kvalitet och design. Prolid - när endast det bästa är gott nog!

Prido_Ecolid.jpg

Ecolid - Sveriges mest köpta vikport

Ecolid är ett ekonomiskt och miljömässigt alternativ som samtidigt har hög finish och minimala underhållsbehov. Ecolid har få rörliga delar, väger lite och har en smidig sidoupphängning. En välisolerad, prisvärd och snygg sandwichport - Sveriges mest köpta vikport!

Prido_Lida.jpg

Lida - rambyggd och robust

En port måste ibland tåla extra tuffa tag. Vid dessa tillfällen är en rambyggd port att föredra. Lida är en robust och slitstark portkonstruktion.

Prido_logo.png

Inget projekt är för stort!

Se exempel på projekt vi utfört här:

» Referenser

Hos oss är alla kvalitetsansvariga

Kvalitet är en hederssak för oss. Läs mer:

» Företaget